Η ΑΙΜ υποστήριξε για άλλη μια χρονιά τη στοματική υγεία των παιδιών του Active Kids Summer Camp!

Image Post
Η ΑΙΜ υποστήριξε για άλλη μια χρονιά τη στοματική υγεία των παιδιών του Active Kids Summer Camp!

Η AIM  στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς έχει αναπτύξει το πρόγραμμα «Βούρτσισμα Πρωί + Βράδυ» με σκοπό την προώθηση του συστηματικού βουρτσίσματος των δοντιών με φθοριούχο οδοντόκρεμα 2 φορές την ημέρα.
Η αναγνώριση της σημασίας του συστηματικού βουρτσίσματος των δοντιών με φθοριούχο οδοντόκρεμα 2 φορές την ημέρα οδήγησε τη Unilever να αναπτύξει μαζί με την FDI  το πρόγραμμα LIVE. LEARN. LAUGH –Ζω, Μαθαίνω, Γελάω, σε συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και την Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδας. Το πρόγραμμα έχει ήδη προσεγγίσει εκατομμύρια ανθρώπους σε 37 χώρες.
Επιπλέον στην Ελλάδα, μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της ΑΙΜ είναι η κινητή οδοντιατρική μονάδα, η οποία πραγματοποιεί  επισκέψεις σε ιατρικά κέντρα, κατασκηνώσεις, σχολεία και νηπιαγωγεία εντός και εκτός Αττικής, όπου, διεξάγονται οδοντιατρικές εξετάσεις καθώς και παρουσιάσεις και ομιλίες  με θέμα την φροντίδα της υγιεινής  του στόματος.
Στο πλαίσιο αυτό η ΑΙΜ ήταν χορηγός και στο ACTIVE KIDS SUMMER CAMP 2012, που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά στο δήμο Γαλατσίου, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Η ομάδα της ΑΙΜ ενημέρωσε τα παιδιά για τη στοματική υγεία και τη σημασία του συστηματικού βουρτσίσματος των δοντιών καθώς τους μοίρασε και πολλά χρήσιμα δώρα!!

\ΑΙΜ 2 360x280ΑΙΜ 3 360x280