Ψυχαγωγία - Εκτός σπιτιού - Εκδηλώσεις

Image Post
ΜΙΑ «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

H ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Καβάλας στο διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γειτονιά Αλληλεγγύης» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 και την!

Image Post
Πρόγραμμα για την Υγιεινή Διατροφή από την ΛΑΒΑ σε συνεργασία με την ΕΛ.Δ.Ε. στα σχολεία της Μήλου

Ένα ενημερωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Τρώω υγιεινά, νιώθω καλά" διοργανώνεται από τη ΛΑΒΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική!

Image Post
Η Μικρόπολις επιστρέφει στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015 (22, 23 & 24 Μαΐου - Μουσείο Μπενάκη)

Η Μικρόπολις, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, διοργάνωση για παιδιά και γονείς επιστρέφει με την πρότυπη γειτονιά της γεύσης και της διατροφής, αποκλειστικά!

Image Post
ΑΝΕΚ LINES: Σταθερή Χορηγός του 6ου Συνεδρίου Κρητικής Διατροφής & Υγείας

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, η ΑΝΕΚ LINES, για 3η συνεχόμενη χρονιά, φιλοξένησε στο πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ", το «6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας». Ως μεγάλη!

Image Post
Παρουσίαση βιβλίου από την Ντίνα Νικολάου και τις εκδόσεις «Μίνωας»

«Μόνος στην κουζίνα» με… πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους! Το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Ντίνας Νικολάου (εκδόσεις «Μίνωας») παρουσιάστηκε από τη διακεκριμένη chef!

Image Post
Χορηγική συμμετοχή στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής

Η στατιστική επιστήμη και ιδιαίτερα η βιοστατιστική αποτελεί την κορωνίδα των επιστημών υγείας. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καμία διατροφική!

Image Post
28o Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής (Σεμινάριο SPSS & Σεμινάριο SPC)

Το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ) σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής με τίτλο: «Χωρική!

Image Post
Διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.), με θέμα «Διατροφή και Υγεία»

Διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.), με θέμα «Διατροφή & Υγεία»: Το 63% των συμπολιτών μας εμφανίζει Κεντρική Παχυσαρκία. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία!