Ψυχαγωγία - Εκτός σπιτιού - Εκδηλώσεις

Image Post
Ανοικτή Διημερίδα για το κοινό της ΕΛ.Δ.Ε. (16-17 Απρ)

Ανοιχτή Επιστημονική Διημερίδα στο Metropolitan Expo για το κοινό της ΕΛ.Δ.Ε. Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 16/04/2016 & Κυριακή 17/04/2016πραγματοποιεί!

Image Post
Tο Becel ProActiv υποστηρίζει τις δράσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

Tις δράσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας στηρίζει η σειρά τροφίμων Becel ProActiv με φυτικές στερόλες, η Νο1 επιλογή στην Ελλάδα!

Image Post
Προκήρυξη ΠΜΣ «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής προκηρύσσει 100 θέσεις για Μεταπτυχικές σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 50!

Image Post
Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2015 με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party!

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party! Για 9η συνεχή χρονιά, την Παρασκευή!

Image Post
O NESCAFÉ & ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ για 4η συνεχή χρονιά στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé συμμετείχαν ενεργά για 4η συνεχή χρονιά, στο πιο σημαντικό διατροφικό γεγονός της χρονιάς, την Παγκόσμια!

Image Post
Σωματομετρήσεις σε παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο Soccer Park στη Νεμέα η Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2015 θα διεξάγει σωματομετρήσεις (ύψος, βάρος, περίμετρος!