Ψυχαγωγία - Εκτός σπιτιού - Εκδηλώσεις

Image Post
Διεθνής παρουσία της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης

Στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης στη Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και!

Image Post
Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Μικρολίμανο η εκδήλωση με θέμα "Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια" από τη Daskalakis congress & trv στις

Η μοναδική ετήσια διοργάνωση που εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα στη ναυτιλία. Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, στελέχη των μεγαλύτερων ναυτιλιακών ομίλων μας, Αρχηγείο!

Image Post
Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο Μικρολίμανο η εκδήλωση με θέμα “Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια”, από τη Daskalakis congress & trv

Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, στελέχη των μεγαλύτερων ναυτιλιακών ομίλων μας,  ένοπλες δυνάμεις θα τοποθετηθούν την πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου με σχετικές εισηγήσεις για την!

Image Post
Δέσμευση Πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας

«Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της παιδικής παχυσαρκίας» Κυριάκος Μητσοτάκης (11.09.2021), Έλληνας πρωθυπουργός,!

Image Post
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Ολοήμερη Ενημερωτική εκδήλωση για ενήλικες και παιδιά διοργανώνει η ΕΛ.Δ.Ε

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής! Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με!

Image Post
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοποριακή εκδήλωση 'Καλές θάλασσες με υγεία'

Με Επισημότητα, Ακαδημαϊκό Κύρος, Στρατιωτική Μεγαλοπρέπεια και τηρώντας αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, η πρωτοποριακή εκδήλωση <Καλές!

Image Post
Μία Ημέρα γιορτής με θέμα την Παιδιατρική Διατροφή

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοικτή διαδραστική εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, η οποία είχε ως θέμα την Παιδιατρική Διατροφή.!

Image Post
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός-Διατροφή-Ζωή» στη Σύρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική και αθλητική εκδήλωση με θέμα <Αθλητισμός-Διατροφή-Ζωή> το Σάββατο 5/6 στη Σύρο. Το πρωί στον κήπο!