Εθισμένα στο junk food τα παιδιά των Brangelina

Image Post
Εθισμένα στο junk food τα παιδιά των Brangelina

brangelina500x500Μετά τις υποτιθέμενες διατροφικές διαταραχές της Angelina Jolie, τα gossip περιοδικά της Αμερικής, βρήκαν νέο αντικείμενο σχολιασμού, που δεν είναι άλλο από τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της.

Νέο δημοσίευμα του περιοδικού The Enquirer αναφέρει ότι το ζευγάρι Brad Pitt – Angelina Jolie είναι υπερβολικά ελαστικό σε ό,τι αφορά τις διατροφικές συνήθειες των 6 παιδιών του.

«Με την οικονομική τους επιφάνεια, θα πίστευε κανείς ότι τα παιδιά τους θα έτρωγαν σαν βασιλιάδες και βασίλισσες, αλλά οι γονείς περηφανεύονται ότι τα παιδιά μεγαλώνουν απλά και φυσιολογικά… αυτό περιλαμβάνει αναψυκτικά, γλυκά και οποιοδήποτε γλυκό λατρεύουν. Τα μικρά είναι εθισμένα στο junk food.»

Η πηγή του The Enquirer ανέφερε επίσης ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν ξέρουν να λένε «όχι» στα παιδιά τους. «Όταν έξι παιδιά τσιρίζουν ταυτόχρονα, είναι ευκολότερο να ενδώσεις από το να αντισταθείς.»

Ο Brad Pitt μάλιστα, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι υπάρχουν στιγμές που τους λέει «Πρέπει να σηκωθούμε. Ξυπνήστε. Ορίστε τα παπούτσια σου. Πιες το αναψυκτικό σου. Πιες το όλο. Αμέσως.» μόνο και μόνο για να σηκωθούν από τα κρεβάτια.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο γονείς τσακώνονται πολύ συχνά για το θέμα τις διατροφής. Ο Pitt πολλές φορές μαγειρεύει υγιεινά, αλλά όλοι, ανάμεσά τους και η Jolie, αγνοούν τις δημιουργίες του.

Επιμέλεια: Μαίρη Μαργέλη