ΙΕΚ ΞΥΝΗ κορυφαίο «Λόγω… διατροφής»

Image Post
ΙΕΚ ΞΥΝΗ κορυφαίο «Λόγω… διατροφής»

iek-ksinis-logodiatrofisΣυνεργασία του Τομέα Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με το e-περιοδικό «Λόγω... διατροφής».

Κορυφαία συνεργασία στο χώρο της εκπαίδευσης για τον κλάδο της διατροφής και της διαιτολογίας, εγκαινιάζουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με το e-περιοδικό «Λόγω... διατροφής».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το «Λόγω... διατροφής», μέσω της έγκριτης επιστημονικής του ομάδας διαιτολόγων και διατροφολόγων θα παρέχει τεχνογνωσία, επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση σε θέματα διατροφής, υγείας και ομορφιάς στους σπουδαστές του τομέα Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μέσα από την διοργάνωση επιμορφωτικών διαλέξεων, σεμιναρίων και ημερίδων, ενώ οι καθηγητές-ακαδημαϊκοί συνεργάτες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν άρθρα τους στο «Λόγω... διατροφής», και φυσικά να απολαμβάνουν όλα τα προνομιακά οφέλη της ομάδας του Λόγω Διατροφής.

Μέσα από κορυφαίες συνεργασίες όπως αυτή με το e-περιοδικό «Λόγω... διατροφής» ενισχύεται και αναδεικνύεται το επιστημονικό επίπεδο σπουδών που παρέχει ο τομέας Διαιτολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ οι σπουδαστές αποκτούν ένα ακόμη ισχυρό πλεονέκτημα για να βγουν στην αγορά εργασίας καθώς βρίσκονται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους καλύτερους επαγγελματίες του Τομέα της Διατροφής και της Υγείας.