Οικογένεια - Εκπαιδευτικά

Image Post
Με χρυσά ονόματα και τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αθλητική-κοινωνική εκδήλωση με θέμα "ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ"

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη Σύρου από τη Daskalakis Congress & Trv. Οι κορυφαίοι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Γιώργος Τζελίλης,!

Image Post
Ξεκινούν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος»

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών για σύγχρονη διά βίου εκπαίδευση, εγκαινιάζει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα ηλεκτρονικής μη!

Image Post
To EYZHN ταξιδεύει εκτός Αττικής... με τη βοήθεια ενός δικτύου εθελοντών σε περιοχές όλης της Ελλάδας!

Το Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ εγκαινιάζει μια νέα δράση που αφορά τη διεξαγωγή παρουσιάσεων με θέματα σχετικά με την υγεία, τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και!

Image Post
Έναρξη προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ

Το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ παρεμβαίνει, μέσω συγκεκριμένων δράσεων, στην καθημερινότητα του σχολείου και της ελληνικής οικογένειας, παρέχοντας διαρκή συμβουλευτική ενημέρωση και!

Image Post
Συνέδριο για την παιδική και εφηβική ΣΚΠ στις 16-18 Ιανουαρίου 2015 στο Royal Olympic στην Αθήνα

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ & ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚIΑΣ με θέμα: «Διάλογοι Ελλήνων Νευροεπιστημόνων για!

Image Post
Σεμινάρια διατροφής για γονείς στα Public 7 πόλεων, από την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σεμινάρια διατροφής για γονείς από την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, MSc Δημήτρη Γρηγοράκη σε συνεργασία!

Image Post
Μαθήματα διατροφής για μικρούς και μεγάλους στο Φουρφουρά Ρεθύμνου!

Ένα υπέροχο πρόγραμμα διατροφής πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στο νηπιαγωγείο του Φουρφουρά στο Ρέθυμνο, με την πρωτοβουλία της Νηπιαγωγού Ελένης Νικολουδάκη!