Έφηβος έφτασε να ζυγίζει 10 κιλά λόγω bullying!

Image Post
Έφηβος έφτασε να ζυγίζει 10 κιλά λόγω bullying!

efivos-zygizei-10-kila-logo-bullyingΑισιόδοξος που ξεπέρασε το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας μετά από αγώνα τεσσάρων ετών, ο δεκαεπτάχρονος σήμερα Kyle Carter, από το Σιλντς της Βρετανίας, δηλώνει ότι θα ήθελε να δημοσιοποιήσει το προσωπικό του πρόβλημα με την ανορεξία για να βοηθήσει και άλλους έφηβους να καταπολεμήσουν το ίδιο πρόβλημα.

Ο Kyle υποστηρίζει ότι από την ηλικία των 11 ετών άρχισε το δράμα του, όταν οι συνομήλικοί του τον αποκαλούσαν «παχουλό» και του έλεγαν ότι δεν χωράει στη στολή του σχολείου του. Τότε ο μικρός κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη και τον έβλεπε «χοντρό», με αποτέλεσμα να αρνείται να φάει.

Μέχρι τα δεκατέσσερά του χρόνια έτρωγε κάθε μέρα και λιγότερο μέχρι που έφθασε να ζυγίζει μόλις 10 κιλά! Οι γονείς του ζήτησαν ιατρική βοήθεια και τον μετέφεραν σε ειδικό νοσοκομείο στη Σκοτία. Εκεί, όπως ο ίδιος δηλώνει, το ιατρικό προσωπικό τον τάιζε μέσω ενός ειδικού σωλήνα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έφαγε κανονική τροφή.

Ο ίδιος διηγείται ότι την ημέρα που έφαγε ένα κανονικό πιάτο φαγητό, ξέσπασε σε κλάματα! Σήμερα ο δεκαεπτάχρονος είναι υγιής και ετοιμάζεται να σπουδάσει, δηλώνοντας ότι θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο της υγείας και της κοινωνικής προσφοράς, ενώ τονίζει ότι επιθυμεί να λαμβάνει μέρος σε συνεδρίες με έφηβους που πάσχουν από νευρική ανορεξία, για να τους βοηθήσει με τη δική του εμπειρία.

via

Διαβάστε επίσης: