Βρεφική φροντίδα από το Α ως το Ω!

Image Post
Βρεφική φροντίδα από το Α ως το Ω!

Η βρεφική φροντίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση, για κάποιον που δεν έχει την εμπειρία… Καθαρισμός μωρού, αλλαγή πάνας, θηλασμός, όλα φαντάζουν… βουνό! Εάν, όμως, διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, όλες οι διαδικασίες απλοποιούνται κι εσείς μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο εκείνο, μαγικό διάστημα με το μωρό σας!

Καινοτομήστε στη βρεφική φροντίδα με Dr. Browns!

Τα προϊόντα Dr. Browns είναι ο πιο… εκπαιδευμένος βοηθός σας στην καθημερινή περιποίηση του μωρού σας! Ορθοδοντικές πιπίλες σιλικόνης (ημέρας ή νύχτας), πλαστικά και γυάλινα μπιμπερό ειδικά σχεδιασμένα για να μειώνουν την εμφάνιση κολικών στο ελάχιστο, κρίκοι και μασητικά οδοντοφυΐας, μαλακά κουταλάκια, κύπελλα εκμάθησης με λαβές και άλλα πολλά προϊόντα είναι στη διάθεσή σας, για να σας δώσουν πολύτιμη… χείρα βοηθείας όταν τη χρειάζεστε! Στο μπάνιο, στο φαγητό, στον ύπνο, κάθε μέρα, όλη μέρα!

Chicco, δίπλα σε κάθε γονιό!

Η Chicco προσπαθεί να κάνει τη φανταστική περιπέτεια των γονέων λίγο πιο ομαλή, κι έτσι, ακούγοντας τις ανάγκες τους, έχει δημιουργήσει μια σειρά πολύ χρήσιμων και ποιοτικών προϊόντων. Θερμός για φαγητό, πιπίλες, μπιμπερό, βούρτσες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, υγρά μαντηλάκια, κουδουνίστρες κι ό, τι άλλο χρειάζεστε εσείς και το μωράκι σας στα πρώτα του στάδια, έχουν το όνομα της Chicco!

Αποκτήστε τα όλα με ένα click στο οnline φαρμακείο… Carespot!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού και πώς θα αποκτήσετε όλα τα παραπάνω προϊόντα εύκολα και γρήγορα, το Carespot, το online φαρμακείο που ξέρει να σας φροντίζει, δίνει αυτομάτως τη λύση! Επισκεφθείτε το carespot.gr, επιλέξτε τα είδη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές και παραλάβετέ τα στον χώρο σας! Λάβετε υπόψη σας, ότι αν κάνετε την εγγραφή σας, σας επιβραβεύει για τις αγορές σας μέσω του προγράμματος Care-δίζω!