Διατροφή - Τροφογνωσία

Image Post
2η έρευνα in vivo: Εμφιαλωμένος ελληνικός χυμός ροδιού αυξάνει την αντιοξειδωτική ικανότητα

Νέα έρευνα καινοτόμησε αξιολογώντας αποκλειστικά την αντιοξειδωτική επίδραση εμφιαλωμένου χυμού ροδιού στον άνθρωπο. Η έρευνα διεξήχθη σε εμφιαλωμένο 100% ελληνικό!

Image Post
Εμφιαλωμένος ελληνικός χυμός ροδιού έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από το φρέσκο ρόδι!

Εντυπωσιακό εύρημα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο! Εμφιαλωμένος ελληνικός χυμός ροδιού έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από το φρέσκο ρόδι! Ο καρπός της!