1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο»

Image Post
1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο»

SAVE THE DATE: 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο»

 • Ημέρα Διεξαγωγής: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022
 • Ώρα Διεξαγωγής: 10:00 - 17:00
 • Τρόπος Διεξαγωγής: Δια Ζώσης - Online
 • Κόστος συμμετοχής: 50€ - 110€
 • Απευθύνεται: Προπονητές, Διατροφολόγους, Αθλητές, Αθλητιάτρους, Γυμναστές, Eργοφυσιολόγους, Απλό Κοινό
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης
 • Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων
 • ΣΥΝΤΟΜΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2106828906
 

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία και η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES στα πλαίσια της εμπεριστατωμένης επιμόρφωσης των εκπαιδευομένων της στα προγράμματα MASTER NUTRITIONIST (Sports Nutrition - Pediatric Nutrition), σε συνεργασία με το Εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο εργομετρικού ελέγχου και αποκατάστασης ELITE CLINIC, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο».

Το 1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο» θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου 2022, στο Ο.Α.Κ.Α., με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων-ερευνητών από το χώρο της αθλητιατρικής, διατροφολογίας, εργοφυσιολογίας, ψυχολογίας και προπονητικής.

Αντικείμενο του FORUM θα αποτελέσει η προσέγγιση της αθλητιατρικής επιστήμης από τη σκοπιά των Επιστημών της Διατροφής και της Εργοφυσιολογίας, με στόχο την επίτευξη μέγιστων αθλητικών επιδόσεων στο ποδόσφαιρο.

Στόχος του 1ου Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο», είναι να παρουσιάσει τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τη διατροφή και την εργομέτρηση σε σχέση με την προπόνηση και την αγωνιστική απόδοση στο ποδόσφαιρο και την εφαρμογή τους στην αθλητική πράξη.

Οι εργασίες του FORUM που απευθύνονται σε προπονητές, διατροφολόγους, γυμναστές, αθλίατρους, ορθοπεδικούς και αθλητές, θα αναδείξουν την ευεργετική επίδραση της διατροφής και της εργομέτρησης στην ενίσχυση του αθλητικού ταλέντου, στην αύξηση της απόδοσης, αλλά και στη σωματική και ψυχική υγεία του ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, θα προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις για τις μεθόδους και τα μέσα διατροφικής αξιολόγησης και παρέμβασης με το συνδυασμό των ευεργετημάτων της εργομέτρησης, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και της ποιότητας ζωής του ποδοσφαιριστή.

Ένας μεγάλος αριθμός έγκριτων επιστημόνων από το Διεθνή χώρο, θα παρουσιάσει επίκαιρες μελέτες σε θεματικές ενότητες που καλύπτουν εκτενώς τις εφορμογές της αθλητικής διατροφικής επιστήμης και της εργοφυσιολογίας στο ποδόσφαιρο.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 • ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
 • ΕΡΓΟΜΕΤΡΗΣΗ
 • ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΕΡΓΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 • ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο»

Προσδοκούμε ότι τo 1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο» θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημο για τη γεφύρωση της θεωρίας με την πράξη στο χώρο της διατροφής, της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του και να συμβάλλετε σε αυτές καταθέτοντας τις μελέτες και τις εμπειρίες σας. Το 1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο» θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Κολυμβητήριο) με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων και παράλληλη ηλεκτρονική κάλυψη για όσους το παρακολουθήσουν εξ' αποστάσεως.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης!